Legendarul regizor şi producător de film, care a creat, printre altele, The Goonies, Armă letală şi Superman, a murit la vârsta de 91 de ani, după ce anul trecut a semnat producerea filmului Armă letală 5 şi a decretat atunci: “Acesta este ultimul”.

 

Donner a murit luni, conform soţiei şi managerului său, Lauren Schuler Donner.

“Richard Donner nu numai că m-a făcut să cred că un bărbat ar putea zbura, ci m-a făcut să cred că personajele comice pot fi aduse la viaţă pe marele ecran cu inimă, umor, umanitate şi verosimilitate”, a spus Kevin Feige, preşedinte la Marvel Studios, într-un comunicat.

“Mai presus de toate, el m-a învăţat că se poate şi trebuie făcut cu respect, grijă şi bunătate faţă de toată lumea din faţa şi din spatele camerei. Dick şi Lauren au devenit mentori în timpul carierei mele timpurii.

Îmi datorez cariera felului în care şi-au luat timp să îngrijească şi să înveţe un copil din New Jersey care nu ştia cum să folosească un aparat de fax sau să facă cafea foarte bine. Mereu am crezut că Dick este nemuritor. Încă o fac. Gândurile mele sunt la Lauren şi la întreaga familie”.

Donner s-a născut Richard Donald Schwartzberg, pe 24 aprilie 1930, în Bronx, New York. După ce spera iniţial să înceapă în industrie ca actor, Donner a fost motivat să meargă în lumea regiei şi a început să facă reclame şi emisiuni TV, la sfârşitul anilor 1950.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/donner-jpg.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/donner-jpg.pngrootstireaUncategorised
Legendarul regizor şi producător de film, care a creat, printre altele, The Goonies, Armă letală şi Superman, a murit la vârsta de 91 de ani, după ce anul trecut a semnat producerea filmului Armă letală 5...