Potrivit arhiepiscopului Tomisului, cel mai mare păcat îl comit turiştii care se dezbracă în totalitate pe plajă în faţa copiilor.

„Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că este păcat, că am auzit, nu am văzut, nici nu vreau să văd, că sunt oameni care se duc la mare şi se duc total dezbrăcaţi cu tot cu copii. Mi se pare o ruşine de neacceptat”, a spus IPS Teodosie în timpul emisiunii Cuvântul Ierarhului de la Radio Dobrogea.

Arhiepiscopul anunţă care sunt regulile pe care trebuie să le respecte credincioşii care merg la plajă: să-şi ţină mintea în frâu, să meargă în familie şi să nu privească unde nu se cuvine.

„Dacă mergi cu bună cuviinţă pentru sănătate nu este păcat, este tratament. Sigur, trebuie să meargă omul cu bună cuviinţă, să-şi ţină mintea în frâu, să privească numai acolo unde se cuvine, să meargă în familie, să nu meargă să privescă unde nu trebuie Şi atunci nu-i păcat, dacă nu deviezi cu nimic de la moralitate este foarte sănătos şi bine să mergi la mare”, este concluzia lui IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7621622-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7621622-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit arhiepiscopului Tomisului, cel mai mare păcat îl comit turiştii care se dezbracă în totalitate pe plajă în faţa copiilor. „Dacă te duci la mare să nu rămâi în zona cuviinţei, sigur că este...