Sâmbăta viitoare turiştii se pot vaccina pe Transalpina, la un centru de tip drive-thru situat la cel mai înalt punct al şoselei, la altitudinea de 2.145 de metri, anunţă Prefetura Vâlcea.

Centru va avea vaccinul Pfizer şi vaccinul monodoză Johnson & Johnson.

Centrul, unic în ţara noastră, va funcţiona pentru început doar în ziua de 17 iulie, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Este o ocazie deosebită pentru cei care iubesc muntele şi drumeţiile să se bucure de priveliştea spectaculoasă pe care acest drum montan, unic în întregul lanţ al Munţilor Carpaţi, o oferă. Centrul va fi amplasat chiar în punctul cel mai înalt al şoselei – Pasul Urdele, la altitudinea de 2.145 metri. Îi invit pe toţi cei care încă nu s-au imunizat împotriva COVID-19 şi vor să viziteze această zonă să treacă pe 17 iulie şi pe la acest centrul de vaccinare. Cu siguranţă va fi o experienţă de neuitat. Fiecare persoană care se vaccinează este importantă şi numai împreună, arătând că ne pasă de sănătatea noastră şi a celor dragi, putem să învingem această pandemie”, a transmis prefectul judeţului Vâlcea, Sebastian Fârtat.

La acest centru de imunizare de pe şoseaua Transaplina se pot prezenta toate persoanele care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19, indiferent de localitatea de domiciliu, doar cu actul de identitate şi fără o programare prealabilă.

Chestionarul de triaj şi cel de consimţământ pot fi descărcate de pe site-ul https://vaccinare-covid.gov.ro sau pot fi obţinute direct la centrul de vaccinare.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0351633896.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/profimedia-0351633896-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Sâmbăta viitoare turiştii se pot vaccina pe Transalpina, la un centru de tip drive-thru situat la cel mai înalt punct al şoselei, la altitudinea de 2.145 de metri, anunţă Prefetura Vâlcea. Centru va avea...