După ce clădirea din Miami s-a prăbuşit parţial pe 24 iunie, oficialii din Miami au decis să demoleze structura rămasă.                                  

Clădirea din complexul Champlain Towers South din Surfside, Florida, fost demolată controlat înainte de sosirea furtunii tropicale Elsa.

 

Furtuna Elsa ar urma să lovească Florida marţi, 6 iulie. Căutările victimelor vor continua după ce va trece furtuna.

 

Primarul oraşului, Charles Burkett, a declarat că există pericolul ca părţi din clădire să se prăbuşească în timpul vânturilor puternice, punând viaţa salvatorilor în pericol, motiv pentru care s-a luat decizia de demolare. 

Nicio persoană nu a fost scoasă în viaţă de sub dărâmături după primele ore de la prăbuşirea clădirii. În total, 24 de persoane au fost declarate decedate, iar 121 de persoane sunt dispărute.

Clădirea prăbuşită parţial în apropiere de Miami

Un bloc de 12 etaje de lângă Miami Beach s-a prăbuşit parţial în 24 iunie. Echipele de salvare au căutat supravieţuitori printre tone de dărâmături.

Echipele de căutare au detectat sunete sub dărâmături, precum lovituri în beton, dar nu au auzit nicio voce, la câteva ore după prăbuşirea clădirii Champlain Towers South.

Potrivit unui oficial al Pompierilor, 35 de persoane au fost evacuate din porţiunea rămasă în picioare a clădirii, iar echipele de intervenţie folosesc câini în căutarea supravieţuitorilor.

Champlain Towers South avea peste 130 de apartamente, dintre care 80 erau ocupate. Înainte de prăbuşire, clădirea a fost supusă mai multor inspecţii. Mai mult, un raport din 2018 a atras atenţia asupra unor probleme structurale.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/pompieri-salvatori-miami-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/pompieri-salvatori-miami-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
După ce clădirea din Miami s-a prăbuşit parţial pe 24 iunie, oficialii din Miami au decis să demoleze structura rămasă.                                  ...