„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al naţiunii române, ca să nu spun că nu i-am văzut jurând pe Biblie şi nu i-am văzut făcând cruce. Noi suntem altfel, noi suntem un partid care este născut din fibra poporului român”, a fost declaraţia lui Ludovic Orban care a stârnit reacţia deputatului USR PLUS.

Adrian Wiener îi pomeneşte în mesajul său pe politicienii care au schimbat partidele politice şi pe cei interceptaţi de DNA.

„Aveţi dreptate, domnule Orban – sunt convins că toţi traseiştii de la PSD şi ALDE cu care aţi populat PNL-ul, au jurat pe Biblie la învestire. Cu siguranţă Costel Alexe şi Molnar de la Apele Române au fost la Ziua Drapelului; combinagii Matica şi Macovei, interceptaţi de DNA în dosarul de trafic de influenţă de la Galaţi sunt în prima linie la festivităţile de 1 Decembrie. Petru Avram şi toate “animalele politice” sunt şi ei în primul rând prin biserici la slujba de Înviere făcându-şi cruci şi mimând cucernicia”, a scris deputatul Adrian Wiener pe Facebook.

Wiener consideră că patriotismul nu trebuie folosit în scopuri politice.

„Greşiţi însă profund cu un lucru, domnule Orban – suntem născuţi aici; avem părinţi şi bunici îngropaţi aici, în acest pământ; şi avem sentimentul de apartenenţă la acest popor. Acest sentiment există, chiar dacă nu îl exhibăm atât de obscen pentru a capitaliza politic. Suntem parte a acestui popor; contribuim la plebiscitului zilnic care până la urmă înseamnă voinţa acestei naţiuni. Şi suntem oneşti şi responsabili ca parteneri de guvernare. Puteţi conta pe noi. Poate mai mult decât pe mulţi dintre voiajorii politici pe care i-aţi pripăşit prin PNL”, mai scrie în mesajul scris de deputatul USR PLUS.

Concluzia lui Adrian Wiener este că rezultatele muncii politicienilor vor stabili gradul de patriotism.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7607612-mediafax-foto.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7607612-mediafax-foto-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Avem nişte parteneri de guvernare care de multe ori parcă nu s-au născut aici. Nu i-am văzut la Ziua Drapelului naţional, nu i-am văzut la momente esenţiale în celebrarea a tot ceea ce este simbol al...