Din păcate, şoarecii nu mai sunt o privelişte complet neaşteptată pe rafturile cu alimente din marile magazine. Asta mai ales după ce o filmare cu doi şobolani care „se înfruptau” dintr-o chiflă de pâine, într-un supermarket Mega Image din Bucureşti, a făcut înconjurul internetului, pe reţelele de socializare.

De această dată, rozătoarele au fost observate într-un hypermarket Auchan din Cluj. Un client a filmat un şoarece care mânca ciocolată, pe un raft al magazinului din Iulius Mall. „Fiica mea mi-a atras atenţia ca pe raft este un şoricel, care mânca ciocolata. Am sesizat vânzătoarea, dar nu a părut interesată”, a declarat martorul, potrivit stiridecluj.ro.

  • Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Reacţia Auchan: Am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc

Regretăm acest eveniment cu totul neaşteptat şi izolat şi vă asigurăm că am luat imediat toate măsurile pentru a elimina orice risc pentru consumatori şi pentru a elucida cauzele pentru care a apărut.

Astfel, am dispus, conform normelor şi procedurilor interne, igienizarea şi deratizarea întregului magazin precum şi casarea mărfurilor pentru care există cea mai mica suspiciune că au intrat în contact. Suntem în continuare în alertă şi am sporit controalele şi filtrele pe care le punem în practică în mod uzual.

Magazinul Auchan Cluj face cu frecvenţă săptămânală procesul de deratizare. Ultima deratizare a avut loc miercuri 30.06.2021. În spatele fiecărei deratizari avem un proces verbal care atestă lipsa neconformităţilor. În urma sesizării de azi am luat măsura de a suplimenta cu încă o deratizare în seara aceasta”, precizează cei de la Auchan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/fotojet-3-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/fotojet-3-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Din păcate, şoarecii nu mai sunt o privelişte complet neaşteptată pe rafturile cu alimente din marile magazine. Asta mai ales după ce o filmare cu doi şobolani care „se înfruptau” dintr-o chiflă de pâine, într-un supermarket...