O conductă s-a spart, vineri, şi a lăsat Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti fără alimentare cu apă.

Cei de la Apă Nova intervin, vineri, pentru a remedia situaţia.

„Avaria care a afectat activitatea Institutului Clinic Fundeni şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti a survenit pe reţelele interioare de alimentare cu apă ale unităţilor spitaliceşti, reţea care nu se află în administrarea companiei Apa Nova. Cu toate acestea, compania Apa Nova a deplasat în mod proactiv echipe operaţionale la faţa locului care intervin în mod voluntar în zonă la această oră, pentru a remedia avaria şi pentru a minimiza intervalul de întrerupere în furnizarea cu apă”, au transmis reprezentanţii Apă Nova.

Ministerul Sănătăţii a fost informat că, în jurul orei 1.00, s-a înregistrat o avarie la conductele de apă din cadrul Institutului Clinic Fundeni care afecteză alimentarea cu apă a institutului, precum şi a Institutului pentru Boli Cardiovasculare „CC Iliescu”.

Potrivit MS, în jurul orei 9.00 s-a întrunit în sedinţă de urgenţă Consiliul de Administraţie al Institutului Clinic Fundeni în cadrul căreia a fost aprobată demararea procedurilor de achiziţie în regim de urgenţă a necesarului pentru lucrările de reparaţie.

Urgenţele medicale vor fi redirecţionate de către Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă (COSU) din cadrul Ministerului Sănătăţii către alte unităţi cu competenţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/4840940-mediafax-foto-silviu-matei.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/4840940-mediafax-foto-silviu-matei-300x300.jpgrootstireaUncategorised
O conductă s-a spart, vineri, şi a lăsat Institutul Clinic Fundeni şi Institutul pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu din Bucureşti fără alimentare cu apă. Cei de la Apă Nova intervin, vineri, pentru a remedia...