Pe 4 iulie se vor afişa rezultatele finale de la Evaluarea Naţională. După acest moment urmează admiterea la liceu, un pas important şi pentru Mihnea Rotaru, elev la ICHB. El spune că decizia este numai a lui şi nu se lasă influenţat de părinţi. 

 

„Dacă vrei să faci matematică, trebuie să te duci la un liceu care se axează mai mult pe matematică, dar dacă părinţii tăi îţi zic că trebuie să te duci la un liceu – mai mult partea asta socială, română, engleză, toate astea, îţi dai seama, nu o să te descurci bine. Este foarte important ca elevul să fie confortabil cu alegerea liceului”, este de părere Mihnea.

 

Într-adevăr, generaţiile de acum sunt mult mai independente şi se supun într-o măsură mult mai mică părinţilor, însă sfaturile lor rămân sfânte, explică sociologul George Butunoiu: „Trebuie să îi influenţezi pe copii. La vârsta lor şi mai ales la vârsta când termini şcoala şi intri în liceu în niciun caz nu pot ei să judece ce e bine şi ce nu”.

 

Absolvenţii de gimnaziu şi elevii din clasa a VIII-a trebuie să ţină cont şi de înclinaţiile lor, dar şi de îndrumarea părinţilor. În acest an, înscrierea la liceu se face între 16 şi 22 iulie.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7386095-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/7386095-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Pe 4 iulie se vor afişa rezultatele finale de la Evaluarea Naţională. După acest moment urmează admiterea la liceu, un pas important şi pentru Mihnea Rotaru, elev la ICHB. El spune că decizia este numai a...