Potrivit Primăriei Braşov, organizatorul evenimentului, în Piaţa Sfatului, duminică, între orele 10.00 şi 20.00, se desfăşoară ultimul eveniment, cel de al zecelea, din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”. Acesta este un eveniment dedicat turiştilor şi tuturor celor care vor să se vaccineze.

Evenimentul este organizat de Primăria Braşov, în parteneriat cu Direcţia de Sănătate Publică şi Crucea Roşie – filiala Braşov.

„Duminică, 4 iulie, încheiem seria evenimentelor de vaccinare din cadrul maratonului «Liber la vaccinare, liber la viaţă!» cu evenimentul «Liber la sănătate». Am ales Piaţa Sfatului pentru că este centrul comunităţii braşovene şi simbolul oraşului nostru, iar reîntoarcerea la normalitate trebuie să înceapă de aici. În prezent multe din restricţii au fost eliminate, dar dacă vrem ca această relaxare să se păstreze şi să ne întoarcem la o viaţa normală, trebuie să ne luăm acele măsuri care să ne protejeze pe noi şi pe cei dragi. Cea mai bună dintre măsurile de protecţie împotriva răspândirii virusului este vaccinarea şi de aceea vă invit pe toţi cei care nu v-aţi vaccinat, braşoveni şi turişti, să veniţi în Piaţa Sfatului şi să vă vaccinaţi. Totodată, vreau să le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea evenimentelor de vaccinare din cadrul acestui maraton pentru turul de forţă pe care l-au făcut în aceste două luni, inclusiv în zilele de weekend, pentru modul în care s-au implicat şi pentru dăruirea de care au dat dovadă faţă de comunitatea braşoveană“, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

În cadrul acestui eveniment, vaccinarea se face, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer şi Johnson&Johnson.

Totodată, pe toată perioada vaccinării vor fi organizate o serie de evenimente. Crucea Roşie va organiza un maraton de resuscitare, cursuri de prim ajutor şi va măsura tensiunea şi glicemia participanţilor care vor solicita acest lucru, iar Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice va derula activităţi de informare a publicului privind diferitele tipuri de hepatite, prevenţie şi tratament.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/hari-nandakumar-2ixmbgg3j58-unsplash.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/07/hari-nandakumar-2ixmbgg3j58-unsplash-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit Primăriei Braşov, organizatorul evenimentului, în Piaţa Sfatului, duminică, între orele 10.00 şi 20.00, se desfăşoară ultimul eveniment, cel de al zecelea, din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viaţă!”. Acesta este un...