• 7 – 14 iunie

Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifce pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, nord-vestice şi local în cele sud-vestice şi centrale, iar în rest se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă.

  • 14 – 21 iunie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în regiunile sud-estice, dar şi uşor mai ridicate în cele vestice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cu excepţia regiunilor sud-estice, unde regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare, mai ales în cele intracarpatice.

  • 21-28 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu o abatere termică uşor pozitivă în regiunile vestice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui deficit local în zonele montane.

  • 28 iunie – 5 iulie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această săptămână se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/meteo-simplu-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/06/meteo-simplu-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
7 - 14 iunie Valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifce pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric...