Toţi elevii municipiului Alba Iulia revin de astăzi fizic în şcoli. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a hotărât duminică modificarea scenariului de funcţionare din galben în verde, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu noul virus.

De la începutul anului şcolar, unităţile de învăţământ din Alba Iulia au funcţionat în scenariul galben.

Toţi elevii din municipiul Alba Iulia revin de luni fizic la şcoală, după ce Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Alba a hotărât duminică modificarea scenariului de funcţionare din galben în verde, ca urmare a scăderii ratei de infectare cu COVID – 19.

De la începutul anului şcolar, unităţile de învăţământ din Alba Iulia au funcţionat în scenariul galben.

CJSU Alba a luat duminică în dezbatere solicitările de modificare a scenariilor de funcţionare pentru Colegiul Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, Colegiul Tehnic “Apulum”, Colegiul Economic “Dionisie Pop Marţian”, Liceul Tehnologic “Al. Domşa”, Liceul Tehnologic “Dorin Pavel”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte “Regina Maria”, Seminarul Teologic Ortodox “Sfântul Simion Ştefan”, Liceul Teologic Romano Catolic “Grof. Majlath Gusztav Karoly”, Şcoala Gimnazială “Vasile Goldiş”, Şcoala Gimnazială “Avram Iancu”, Şcoala Gimnazială”Ion Agârbiceanu”, Şcoala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia, precum şi pentru Şcoala Gimnazială “Lucian Blaga” Ocna Mureş, avizate şi înaintate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, respectiv de către Direcţia de Sănătate Publică Alba.

Hotărârea CJSU a ţinut cont de faptul că incidenţa cumulată la 14 zile la nivelul municipiului Alba Iulia este de 0,88/1.000 de locuitori, iar la nivelul oraşului Ocna Mureş de 0,65/1.000 de locuitori.

În consecinţă, întrunit în şedinţă extraordinară, CJSU a aprobat duminică modificarea scenariilor de funcţionare a unităţilor de învăţământ din scenariul galben în scenariul verde, începând cu data de 31 mai. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/7655366-mediafax-foto-emanuel-titus-iliesi-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/7655366-mediafax-foto-emanuel-titus-iliesi-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Toţi elevii municipiului Alba Iulia revin de astăzi fizic în şcoli. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba a hotărât duminică modificarea scenariului de funcţionare din galben în verde, ca urmare a scăderii ratei de infectare...