”Pentru data de 29-30 Mai între orele 7:00 – 17:00 fac o invitaţie la Livada mea din Vrancea com Cîrligele sat Blidari str Coteşti nr 48 La 15 km de Focşani Pt a vă culege singuri pofticioasele cireşe la preţul de 4 Lei kg Posibilitatea de a petrece o zi cu familia prietenii etc in natură Avantajul de a degusta pe alese şi săturate delicioasele cireşe

Pentru cei care au fost anul trecut o veste bună s-a turnat asfalt pe amândouă rutele  ! Pentru cei care nu au fost anul trecut şi vreţi să vă faceţi o idee uitaţi-vă la postările mele de anul trecut!”

Este mesajul cu care vrânceanul Leontin Soare lansează şi anul acesta invitaţia publică la cules de cireşe în livada sa. Având experienţa din urmă cu un an, fermierul vrâncean a repetat strategia şi a postat pe contul său de Facebook invitaţia de mai sus.

“Într-o dimineaţă, în timp ce îmi beam cafeaua, am văzut o postare pe Facebook, o glumă care spunea că din banii pe un cireş îţi schimbi cauciucurile la un Mercedes. Şi mi-a venit ideea să fac o invitaţie, poate îmi dau şi eu cireşele cu ocazia asta. Am dat un preţ acceptabil şi nu m-am gândit că vor da curs atâtea persoane. Am făcut postarea vineri şi deja sâmbătă am dat anunţ că invitaţia nu mai e valabilă.

Am primit sute de telefoane. M-au sunat de prin împrejurimi, de la Bacău, Galaţi, Buzău, dar şi de la Bucureşti, Sibiu, Covasna, Vatra Dornei… Ce am apucat să răspund la telefon, pentru că la un moment dat suna telefonul într-una şi a trebuit să-l închid”, povestea, anul trecut, Leontin Soare.

Dat fiind numărul mare de persoane care l-au sunat anul trecut, vrânceanul Leontin Soare şi-a dat seama că aveau să se termine curând cireşele din livada, aşa că s-a gândit să facă un bine şi vecinilor şi să îi redirecţioneze către ei pe cei, care odată ajunşi la Blidari, nu vor mai găsi cireşe la el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/cirese5.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/cirese5-300x300.jpgrootstireaUncategorised
”Pentru data de 29-30 Mai între orele 7:00 - 17:00 fac o invitaţie la Livada mea din Vrancea com Cîrligele sat Blidari str Coteşti nr 48 La 15 km de Focşani Pt a vă culege singuri pofticioasele ...