„În şedinţa online de astăzi (vineri-n.r.) a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) am pregătit Congresul din acest an al Uniunii. Congresul UDMR va avea loc pe 17 septembrie cu participarea a 846 de persoane, cu prezenţă fizică, iar locul de desfăşurare propus de noi este Sângeorgiu de Mureş. La CRU am decis că revine Congresului sarcina să stabilească direcţia strategică a UDMR pentru următorii doi ani în ceea ce priveşte activitatea noastră din Guvern, Parlament şi administraţii locale”, a anunţat Kelemen Hunor.

Conform acestuia, participanţii la şedinţa CRU au fost de acord că decizia de acum 150 de zile, prin care Uniunea şi-a asumat participarea la guvernare, a fost una corectă.

Preşedintele UDMR a anunţat că PNRR va fi prezentat Comisiei Europene în 31 mai.

„Avem o echipă bună, miniştrii UDMR performează, cu toţii ne-am asumat până acum un rol important în gestionarea pandemiei, dar şi în pregătirea Planului de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Planul este unul echilibrat, îl vom prezenta oficial Comisiei Europene pe 31 mai. (…) Pe de altă parte, România nu va fi singura şi nu ultima ţară care va depune Planul de Redresare şi Rezilienţă în această perioadă, şi alte 8-9 state membre au ales sfârşitul lunii mai pentru acest demers”, a mai anunţat Kelemen Hunor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/7567522-mediafax-foto-raul-stef.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/7567522-mediafax-foto-raul-stef-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„În şedinţa online de astăzi (vineri-n.r.) a Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) am pregătit Congresul din acest an al Uniunii. Congresul UDMR va avea loc pe 17 septembrie cu participarea a 846 de persoane, cu prezenţă fizică,...