În viitor hotelurile se vor adresa numai unor categorii de turişti, scrie Ziarul Financiar.

 

Deşi timid, acest trend a început deja în România. Una dintre nişe este conceptul adult only. Motivul este clar: adulţii vor să se relaxeze şi să petreacă un sejur în linişte. 

 

Gabriel Roşca este proprietarul unui hotel din Poiana Braşov. Spune că nu se poate debarasa de copii, pentru că ei sunt viitorii turişti, dar s-a gândit la altă soluţie.

 

„Să refacem o zonă pentru adulţi, adică chiar o terasă un separeu pentru cei care vor să stea în restaurant pentru copii, pentru că ştim foarte bine fiind un hotel destinat copiilor, cu loc de joaca inclusiv vrem totuşi să delimităm şi chiar să ne gândim şi la un palier la cazare, adică să cazăm doar adulţi pe acel palier. Trebuie să satisfacem toate cererile clienţilor pentru a avea un colţişor mai liniştit în hotel”, a spus Gabriel Roşca, proprietar Hotel Escalade.

 

Încă nu este suficient de răspândit acest concept în România încât să devină o îngrijorare pentru părinţi. În plus, există resorturi care se adresează exclusv familiilor cu copii.

 

Iată cum procedează Robert, tată de băiat. 

 

„Eu nu văd ca pe un risc sau ca pe un neajuns faptul că pe piaţă prinde contur acest trend şi anume locaţii, hoteluri, resorturi numai pentru adulţi. Putem să ne orientăm către o altă locaţie, către un alt hotel. Nu mai este nicio problemă pentru nimeni ca să verifice care sunt regulile locaţiei unde vrea să meargă şi atunci riscul de a te trezi în faţa unei astfel de situaţii este foarte mic”, a afirmat Robert Similea, tată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/hotel-receptie-publimedia-shutterstock.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/hotel-receptie-publimedia-shutterstock-300x300.jpgrootstireaUncategorised
În viitor hotelurile se vor adresa numai unor categorii de turişti, scrie Ziarul Financiar.   Deşi timid, acest trend a început deja în România. Una dintre nişe este conceptul adult...