„Începând de azi, 27 mai, prin numirea la conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie a domnului Liviu Vasilescu, chestor principal de poliţie, în vârstă de 53 de ani, se face încă un pas important în atingerea obiectivului asumat de a construi instituţii puternice şi eficiente. Este vorba despre un poliţist cu o vastă experienţă operativă şi managerială (30 de ani în Poliţia Română), o persoană respectată în sistem”, anunţă MInisterul Afacerilor Interne.

Potrivit sursei citate, timp de 10 ani, între anii 1995 – 2005, noul director general al DGA a lucrat în domeniul combaterii criminalităţii organizate (liniile de muncă antidrog şi prinderi în flagrant), ocupând funcţii de conducere timp de 5 ani, coordonând acţiuni operative importante, finalizate cu rezultate deosebite, timp de 13 ani, între anii 2005 – 2018, a condus Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Română (DOS), dezvoltând practic această structură la un nivel comparabil cu structuri similare din alte state.

Liviu Vasilescu s-a retras din funcţia de şef al Poliţiei Române pe 1 septembrie 2020, decizia fiind luată în urma scandalului legat de întâlnirea cu lideri ai clanului Duduianu.

Potrivit unor imagini apărute în spaţiul public, Liviu Vasilescu s-a întâlnit cu membri ai clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/liviu-vasilescu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/liviu-vasilescu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Începând de azi, 27 mai, prin numirea la conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie a domnului Liviu Vasilescu, chestor principal de poliţie, în vârstă de 53 de ani, se face încă un pas important în atingerea obiectivului asumat...