Tarom informează că  în ultimele zile s-au modificat condiţiile de călătorie în anumite ţări în care compania operează zboruri. 

Astfel, pentru călătoriile în Israel: pasagerii (indiferent de vârstă) care au stat mai mult de 72 de ore pe un teritoriu din afara Israelului trebuie să prezinte un certificat PCR COVID-19 negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de ora de decolare.

Pentru călătoriile în Germania a fost eliminată condiţia de înregistrare online, în urma căreia se emitea codul QR.

Pentru călătoriile în Grecia, pasagerii care deţin un certificat de recuperare după infectarea cu COVID-19, certificat emis între 2 luni şi 9 luni anterior călătoriei, nu mai trebuie să prezinte testul PCR la intrarea în Grecia.

Pentru călătoriile în Italia, este obligatorie completarea unui formular online – se găseşte la adresa: https://app.euplf.eu.

Pentru călătoriile în Belgia, a fost eliminat testul PCR la intrarea în ţară, este obligatorie completarea formularului, iar lipsa codului QR la sosirea în Bruxelles atrage după sine o amendă dată de autorităţile belgiene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/tarom-avion.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/tarom-avion-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Tarom informează că  în ultimele zile s-au modificat condiţiile de călătorie în anumite ţări în care compania operează zboruri.  Astfel, pentru călătoriile în Israel: pasagerii (indiferent de vârstă) care au stat mai mult de...