Funcţia se bazează pe RSS, un standard web deschis care a fost în trecut coloana vertebrală a multor instrumente populare de strângere a site-urilor web. 

Testul este la scară redusă: următoarele site-uri vor fi o opţiune doar pentru unii utilizatori din SUA de Chrome Canary. Utilizatorii vor putea urmări site-urile din meniul browserului, iar actualizările vor fi strânse într-un feed, afişat atunci când utilizatorii deschid o filă nouă. Nu este clar dacă acest feed depinde în totalitate de site-urile care oferă asistenţă RSS sau dacă Google va completa singur lacunele, potrivit TheVerge.

În esenţă, RSS permite utilizatorilor să menţină un flux personalizat de conţinut nou de pe site-urile preferate, bloguri şi podcasturi. 

„Acesta este doar începutul unei explorări mai ample şi, pentru a obţine acest lucru corect, avem nevoie de feedback-ul utilizatorilor”, a spus şeful relaţiilor Google cu creatorii de web, Paul Bakaus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/5680406-afp-mediafax-foto-damien-meyer-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/5680406-afp-mediafax-foto-damien-meyer-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Funcţia se bazează pe RSS, un standard web deschis care a fost în trecut coloana vertebrală a multor instrumente populare de strângere a site-urilor web.  Testul este la scară redusă: următoarele site-uri vor fi...