Anul pandemic a dat peste cap multe lucruri, inclusiv piaţa de cosmetice. Înainte, în topul vânzărilor era parfumeria, apoi machiajele şi produsele de skin care. Pandemia te-a făcut însă să fii mai atentă la îngrijirea personală. Acesta este şi cazul Alexandrei Mihai.

„Datorită pandemiei am folosit mult mai puţine produse pentru că folosesc masca, nu are rost să evidenţiem foarte mult machiajul buzelor, de exemplu. În schimb m-am axat mai mult pe produsele de skin care ca să avem puţină grijă de ten.”, a spus Alexandra Mihai, clientă.

Andreea Moldovan, manager general Avon, spune că această criză a fost mai grea decât ultima, cea care a început în 2008.

„O altă schimbare în beauty o vedem legată de ritualul de frumuseţe. Cred că vom rămâne în continuare mult mai atenţi la îngrijirea de bază şi poate mai minimalişti în ritualurile de zi cu zi. Este o tendinţă clară de a se orienta spre oferte cât mai smart. 12:37.  Estimările iniţiale pentru anul 2021 erau pentru o creştere în jur de 6%, asta estima Euromonitor.”, a declarat în timpul conferinţei organizată de ZF, Andreea Moldovan, manager general Avon.

„Acum de curând  am revăzut estimările undeva la 3% este prevăzută să crească piaţa în România. Anul trecut din câte ştim noi estimările au fost că piaţa a scăzut la o single digit.”, a continuat aceasta.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/kevin-laminto-ll1va5sus6g-unsplash-copy.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/kevin-laminto-ll1va5sus6g-unsplash-copy-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Anul pandemic a dat peste cap multe lucruri, inclusiv piaţa de cosmetice. Înainte, în topul vânzărilor era parfumeria, apoi machiajele şi produsele de skin care. Pandemia te-a făcut însă să fii mai atentă la îngrijirea personală....