„În prima fotografie este un brad de curte din grădina socrilor mei. Pare sănătos şi firesc, aşa şi este. Acum. Cu doi ani în urmă însă, în contextul unor lucrări, a fost lovit şi i s-a rupt partea de sus a tulpinii, aproape de la jumate. Credeam că se va usca sau va rămâne un arbore ciunt şi chinuit. Ceea ce s-a întâmplat ţine şi de aceea vă spun povestea acum, de miracol, pentru cei mai credincioşi, sau de fabuloasa putere de supravieţuire a vieţii în natură, pentru cei mai puţin credincioşi:
după ce tulpina cu vârful rupt a căzut, una din cele patru crengi ale crucii mediane a bradului şi-a spus probabil: . Şi exact asta s-a întâmplat”, scrie Barna pe Facebook.

Apoi, vicepremierul prezintă alte imagini cu creanga care s-a curbat şi a devenit tulpina din care continuă azi să crească alte crengi, ca şi cum nimic rău nu s-a întâmplat vreodată.

„Paştile de anul acesta sunt exact despre cum fiecare dintre noi şi cei de aici şi cei aflaţi departe de familie sau de ţară care ar fi vrut să fie lângă cei dragi, dar nu au putut, înţelegem că trebuie să găsim în noi puterea să mergem mai departe chiar dacă mulţi dintre noi trecem prin vremuri grele. Nu suntem prima generaţie care trebuie să o facă. Părinţii şi bunicii noştri au avut şi ei încercările lor cu război, crize, secete sau inundaţii. Cu sacrificii, cu îndârjire, cu răbdare şi nădejde au trecut peste ele. Vom trece şi noi peste curbura de destin a vieţilor noastre pe care ne-o impune această pandemie, precum bradul din imagine care a găsit calea să meargă vertical mai departe”, scrie Barna.

Acesta îşi încheie mesajul pe un ton optimist: „curând vom putea iar să călătorim, să cunoaştem oameni noi, să ne trimitem copiii la şcoli, să trăim viaţa aşa cum ne-o dorim fiecare. Voie bună prieteni! Sărbători de Paşte şi o noapte de Înviere cu bucurie în suflet vă doresc”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/barna.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/05/barna-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„În prima fotografie este un brad de curte din grădina socrilor mei. Pare sănătos şi firesc, aşa şi este. Acum. Cu doi ani în urmă însă, în contextul unor lucrări, a fost lovit şi i s-a rupt partea...