Potrivit comunicatului CNAIR, lista lucrărilor aferente autostrăzilor şi drumurilor naţionale pe care se efectuează lucrările de punere în ordine este următoare:

1. Pentru autostrăzi:

– plombări gropi (85 km),

– colmatări fisuri şi crapături la îmbrăcăminţi asflatice (424 km),

– decolmatări şi desfundări şanţuri şi rigole (98 km).

2. Pentru drumurile naţionale:

– plombări gropi (880 km),

– repararea suprafeţelor burduşite (23 km),

– colmatări fisuri şi crăpături la îmbrăcăminţi asfaltice (658 km).

Lucrările de punere în ordine se vor desfăşura până la sfârşitul lunii iunie.

“Menţionăm că lucrările de punere în ordine constau şi în acţiuni, precum badijonări pe suprafeţe poroase, colmatări crăpături şi rosturi la îmbrăcăminţi cu lianţi hidraulici, aducerea la profil a acostamentelor prin tăiere manuală sau mecanizată, completarea cu pământ, balast etc., îndepărtarea materialului rezultat de la activitatea de deszăpezire, decolmatări şi desfundări şanţuri şi rigole, defrişări plantaţii pe zonă şi în spaţiile verzi”, menţionează CNAIR în comunicat.

“Reamintim că în perioada martie – aprilie drumarii de la CNAIR au efectuat revizii tehnice pe drumurile naţionale şi autostrăzile aflate în administrare, în vederea realizării programului de punere în ordine a acestora”, transmite CNAIR.

Inspecţiile sunt efectuate pentru evaluarea stării tehnice a infrastructurii rutiere în vederea remedierii cât mai urgente a degradărilor apărute pe partea carosabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/7134000-mediafax-foto-ovidiu-dumitru-matiu.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/7134000-mediafax-foto-ovidiu-dumitru-matiu-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit comunicatului CNAIR, lista lucrărilor aferente autostrăzilor şi drumurilor naţionale pe care se efectuează lucrările de punere în ordine este următoare: 1. Pentru autostrăzi: - plombări gropi (85 km), ...