Absurdistan. Sau cum faptele bune atrag amenzi din partea autorităţilor.

Este şi cazul asociaţiei pentru protecţia animalelor „Prietenii Berzelor Cristian”, sancţionată contravenţional cu 10.000 de lei de Garda de Mediu Sibiu.

Asociaţia a dus doi pui de urs, abandonaţi lângă o cabană din judeţul Sibiu, la sanctuarul de la Zărneşti, fără însă să respecte procedura cerută de lege. 

Ieri, a apărut şi reacţia Ministerului Mediului. Printr-o postare pe Facebook, Ministerul anunţă că reprezentanţii ONG-ului au fost amendaţi pentru modul în care au acţionat.

„Deşi asociaţia Prietenii Berzelor deţine, în mod indiscutabil, meritul salvării celor doi pui de urs, modul în care reprezentanţii acestei asociaţii au acţionat este total contrar prevederilor legale şi ar fi putut duce la înrăutăţirea stării de sănătate sau chiar la decesul exemplarelor”, transmite Ministerul Mediului. 

Oficialii din minister au dat şi un exemplu de aşa da, unde protagonist este tot un ursuleţ de numai doi luni.

O poveste despre cum bunele intenţii şi spiritul de iniţiativă nu se pot substitui respectării legii. ➡️Tot ce trebuie…

Publicată de Ministerul Mediului – România pe Sâmbătă, 3 aprilie 2021

Acum, reprezentanţii ONG-ului caută soluţii să plătească amenda dată de autorităţi. Au 15 zile la dispoziţie în care pot plăti jumătate şi sunt recunoscători pentru fiecare donaţie făcută. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/untitled-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/04/untitled-1-300x300.pngrootstireaUncategorised
Absurdistan. Sau cum faptele bune atrag amenzi din partea autorităţilor. Este şi cazul asociaţiei pentru protecţia animalelor „Prietenii Berzelor Cristian”, sancţionată contravenţional cu 10.000 de lei de Garda de Mediu Sibiu. ...