Meteo. Vremea 22 februarie – 1 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Meteo. Vremea 1 – 8 martie

Temperaturile medii ale aerului vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, local uşor mai coborâte în sud- est şi la munte. Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a ţării.

Meteo. Vremea 8 – 15 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Meteo. Vremea 15 – 22 martie

Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu posibilitatea unui uşor excedent local în regiunile nordice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7610107-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/7610107-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Meteo. Vremea 22 februarie - 1 martie Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în zonele montane....