Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, în curtea Institutului „Matei Balş”, unde l-a oprit pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care pleca de la declaraţiile făcute despre incidentul care a mobilizat echipele de intervenţie din cauza riscului de incendiu.

Şoşoacă l-a admonestat pe Voiculescu pentru pericolul din spitalele din România.

„Câţi oameni trebuie să mai moară ca dumneavoastră să vă daţi demisia? Spuneţi! Sunteţi pentru a doua oară ministru al Sănătăţii! E dreptul meu! Dumneavoastră sunteţi numit!”, a strigat Diana Şoşoacă, care l-a înfruntat faţă în faţă pe ministrul Sănătăţii, care însă nu i-a răspuns pe tot parcursul urmăririi sale, cu senatoarea pe urmele sale. „Nu aveţi bunul simţ să vă daţi demisia! 22 de morţi la spitalul Matei Balş şi până acum nu v-aţi dat demisia. Poporul vă cere demisia”, i-a mai imputat senatoarea exclusă de curând din AUR.

Şoşoacă i-a spus că l-a sunat de mai multe ori, dar că ministrul „nu a avut decenţa să răspundă la solicitările poporului”.„Este adevărat că aceste incendii sunt folosite pentru a privativa sistemul sanitar din România? Dumneavoastră aveţi deja planuri pentru a vinde spitalele din România şi a le privatiza?”, l-a chestionat Şoşoacă pe ministrul Voiculescu care a rămas tăcut.

Urmărirea sa a fost blocată de bodyguarzii de pază, angajaţi ai spitalului, care nu au lăsat-o să pătrundă în curtea unităţii medicale. 

 „Alo, sunt senator! Ia mâna de pe mine! N-ai voie, ia mâna de pe mine! Ăsta e abuz în serviciu! Ia mâna de pe mine, că n-ai voie să pui mâna pe mine! Dă-te la o parte, că ai cuvântul meu că vei păţi ce va păţi un om care se opune unui demnitar!”, a ameninţat Şoşoacă.

„Ce-aţi ajuns voi, în România, bodyguarzii, să omorâţi oamenii pe străzi? Sunteţi vai de capul vostru”, a spus Diana Şoşoacă.

Potrivit digi.ro, până să ajungă la secţia mobilă a ATI, senatoarea a purtat o discuţie cu ziariştii care au vrut să ştie de ce nu poartă mască. Ea a spus că e scutită medical, a invocat diverse articole de lege şi le-a spus că a mai fost în secţii COVID şi că nu s-a îmbolnăvit.

Pe tot parcursul incursiunii sale la Institutul Marius Nasta, Diana Şoşoacă a transmis live-ul pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Senatoarea Diana Şoşoacă şi-a făcut apariţia, duminică seara, în curtea Institutului „Matei Balş”, unde l-a oprit pe ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, care pleca de la declaraţiile făcute despre incidentul care a mobilizat echipele de intervenţie din...