„Am depus, în numele tuturor celor prezenţi şi în numele câtorva consilieri locali şi generali, o plângere prealabilă prin care solicităm revocarea hotărârii de consliu de la Primăria sectorului 1 prin care aceasta se descarcă de sarcina financiară, şi am citat din expunerea de motive, în privinţa celor patru mari spitale de pe raza sectorului 1. Considerăm hotărârea aprobată săptămâna trecută la iniţiativa doamnei primar a sectorului 1 şi nelegală, dar şi imorală, deoarece sănătatea ar trebui să fie o prioritate”, a spus Gabriela Firea după întâlnirea avută miercuri cu prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Acesta susţine că decizia este imorală, având în vedere că suntem în pandemie, dar că „chiar dacă ar fi fost o perioadă obişnuită aceasta nu era o manieră corectă să lase în aer patru spitale, toate de urgenţă, fără ca măcar să se asigure că administrarea, respectiv finanţarea este preluată de către Ministerul Sănătăţii sau de către Primăria Capitalei”.

Gabriela Firea susţine că a aflat de la Prefectura Capitalei că Primăaria sectorului 1 nu a trimis încă la Prefectură hotărârea, iar termenul legal este joi.

„Domnul prefect ne-a promis că va analiza din punct de vedere al legalităţii cu celeritate atât hătorârea în sine, cât şi plângerea prealabilă pe care am depus-o”, a mai spus Gabriela Firea.

Ea a anunţat săptămâna trecută că noul primar al sectorului 1 din Capitală „şi-a permis să taie finanţarea a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară”.

„În cel mai mare sector – Sectorul 1 -, e jale! După ce că a prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor şi-a permis să taie finanţarea – pe modelul amicului Nicuşor -, a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti – Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice”, a scris atunci pe Facebook Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/010010.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/010010-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Am depus, în numele tuturor celor prezenţi şi în numele câtorva consilieri locali şi generali, o plângere prealabilă prin care solicităm revocarea hotărârii de consliu de la Primăria sectorului 1 prin care aceasta se descarcă de...