Conform Wall Street Journal, solicitarea J & J vine după publicarea rezultatelor unui studiu clinic internaţional, conform căruia o singură doză a vaccinului s-a dovedit eficientă în 66% de cazuri în prevenirea formelor moderate şi severe ale bolii Covid-19. În studiul făcut în SUA, vaccinul a avut o eficienţă de 72%.

Eventuala autorizare a vaccinului J & J ar putea duce la o campanie de vaccinare în masă din SUA, în condiţiile în care blocajele în distribuţia vaccinurilor Pfizer şi Moderna au dus la un ritm mai lent al vaccinărilor decât cel aşteptat.

Vaccinul J & J ar putea simplifica procedurile, deoarece este administrat într-o singură doză. De asemenea, vaccinul J & J poate fi păstrat la temperaturi mai ridicate pentru o perioadă mai lungă decât primele două vaccinuri.

Compania din New Brunswick, New Jersey, se aşteaptă să aibă la dispoziţie milioane de doze imediat după autorizare, au spus oficialii federali. Compania se aşteaptă să producă peste un miliard de doze în total în acest an, la nivel global.

Guvernul SUA a cumpărat deja 100 de milioane de doze de la J&J.

FDA (Food and Drug Administration) are programată o şedinţă pe 26 februarie. Dacă FDA urmează acelaşi calendar ca şi pentru primele două vaccinuri, ar putea ajunge la o decizie cu privire la vaccinul J & J până la sfârşitul lunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0576865954.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/02/profimedia-0576865954-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Conform Wall Street Journal, solicitarea J & J vine după publicarea rezultatelor unui studiu clinic internaţional, conform căruia o singură doză a vaccinului s-a dovedit eficientă în 66% de cazuri în prevenirea formelor moderate şi severe...