Şi dacă te întrebai până acum care este cea mai scumpă destinaţie turistică, iată ca am aflat răspunsul. Şi anume…spaţiul. Mai precis…Staţia Spaţială Înternaţională.

Un pilot israelian, un investitor canadian şi un magnat american. Nu, nu este începutul unui banc. Ei sunt primii 3 oameni care vor zbura către Spaţiu ca turişti. Eytan Stibbe, Mark Pathy şi Larry Connor sunt cei trei care vor petrece o vacanţă de 8 zile pe Staţia Spaţială Internaţională. Vor plăti 55 de milioane de dolari fiecare pentru această oportunitate. Este prima călătorie de acest fel doar cu astronauţi privaţi. Ei vor călători în spaţiu sub supravegherea lui Michael López-Alegría, fost astronaut NASA. În prezent, el este vicepreşedintele şi fondatorul Axiom Space, compania care va organiza călătoria.

 

Aceasta va avea loc undeva în cursul anului viitor, dacă totul decurge conform planului. Cei 4 vor zbura 402 kilometri deasupra Pământului timp de 2 zile. Dacă totul merge bine, ambele părţi vor avea de câştigat. În special NASA. Pe care misiunea o va costa aproximativ 1.1 milioane de dolari.

 

EYTAN STIBBE – pilot Air Force Israel: Când eram copil, în nopţile întunecate mă uitam spre stele şi aşteptam răbdător să văd o stea căzătoare. Mă întrebam: ce este dincolo de ceea ce îmi văd ochii? Turismul spaţial a devenit din ce în ce mai popular şi pe viitor va deveni o normalitate, cu siguranţă. Şi aici amintim eforturile celor de la Virgin Galactic, Blue Origin şi SpaceX. Companii private care se întrec în lansări de câţiva ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/800-83a0dd5fa648655.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/800-83a0dd5fa648655-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Şi dacă te întrebai până acum care este cea mai scumpă destinaţie turistică, iată ca am aflat răspunsul. Şi anume...spaţiul. Mai precis...Staţia Spaţială Înternaţională. Un pilot israelian, un investitor canadian şi un magnat american....