Directorii din Primăria Sectorului 5 din Bucureşti au fost scoşi pe teren de primarul Cristian Popescu Piedone. Ei trebuie să vadă problemele din sector, a fost mesajul edilului şef care aşteaptă rapoarte scrise de la fiecare director.

Vizita de lucru s-a produs miercuri, potrivit deciziei primarului Cristian Piedone Popescu. Directorii, viceprimarii şi city managerul au fost invitaţi să urce în patru microbuze, puse la dispoziţie de Primărie. Scopul vizitei a fost ca directorii „să vadă situaţia reală din Sectorul 5 şi să afle care sunt problemele cetăţenilor”.

Primarul Piedone le-a cerut directorilor ca la finalul vizitei de lucru să întocmească un raport, în funcţie de domeniul de activitate din Direcţia pe care o conduc, pe care să îl prezinte la cabinetul primarului.

„V-am promis că angajaţii Primăriei Sectorului 5 vor ieşi din birourile confortabile pentru a vedea exact care sunt problemele cu care vă confruntaţi. Astăzi se întâmplă acest lucru. Directorii, alături de viceprimari şi City Manager se află în acest moment pe străzile din sector. Vă rog pe voi, cetăţenii din Sectorul 5, să nu ezitaţi să îi abordaţi, să le spuneţi ce lucruri avem de rezolvat. Directorii vor merge pe teren şi în perioada următoare. În fiecare săptămână, după şedinţa operativă, aceştia vor verifica personal dacă problemele din Sectorul 5 sunt rezolvate”, a anunţat, pe Facebook, primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7596919-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7596919-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Directorii din Primăria Sectorului 5 din Bucureşti au fost scoşi pe teren de primarul Cristian Popescu Piedone. Ei trebuie să vadă problemele din sector, a fost mesajul edilului şef care aşteaptă rapoarte scrise de la fiecare...