Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău, a anunţat pe Facebook că utilajele de deszăpezire au acţionat mai ales la intrările în oraş, pe poduri, în staţiile de autobuz şi pe străzile principale.

„11 utilaje de deszăpezire de mari dimensiuni aparţinând firmei Brantner au ieşit azi pe străzile Timişoarei şi au împrăştiat materiale pentru topirea zăpezii şi a poleiului. Prioritare au fost intrările şi ieşirile din oraş, podurile şi pasajele, bulevardele principale, traseele STPT, apoi arterele secundare. De asemenea, STPT ne-a comunicat că au lucrat şi ei la deszăpezirea tuturor celor 513 staţii de transport în comun”, a anunţat, pe Facebook, viceprimarul oraşului Timişoara, Ruben Laţcău.

Edilul a mai spus că nu pot fi deszăpezite toate străzile concomitent şi le-a cerut timişorenilor să participe la acţiunea de deszăpezire.

„Activitatea de iarnă (împrăştierea de material antiderapant) a început de o săptămână, de când temperaturile noaptea au fost sub 0 grade. Într-un oraş în care ninge nu se poate deszăpezi instant pe toate străzile deodată, dar operatorul este la datorie (…) Desigur, ca întotdeauna, hai cu simţul civic şi comunitar! Chem toţi locuitorii Timişoarei şi asociaţiile de proprietari, operatorii economici şi instituţiile publice din oraş să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuarele din faţa imobilelor în care îşi desfăşoară activitatea sau din faţa locuinţei”, a precizat Ruben Laţcău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7471431-mediafax-foto-alexandru-dobre-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7471431-mediafax-foto-alexandru-dobre-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Viceprimarul municipiului Timişoara, Ruben Laţcău, a anunţat pe Facebook că utilajele de deszăpezire au acţionat mai ales la intrările în oraş, pe poduri, în staţiile de autobuz şi pe străzile principale. „11...