Peste câteva ore, porsoanele care vor dori să se vaccineze în această etapă, se vor putea programa pe platforma online pe care au folosit-o şi cadrele medicale în etapa întâi. Teoretic. În practică, lucrurile sunt complicate.

Adina Popescu, medic de familie în Timişoara, este convinsă că platforma de programare va da erori, aşa cum a dat şi când s-a înscris personalul medical.

Şi chiar dacă ar funcţiona, dr. Adina nu poate să îşi programeze pacienţii. Cei responsabili nu au informat-o ce centre de imunizare sunt disponibile.

„La ora actuală nu avem nicio informare oficială şi clară. Tot ce ştim sunt adevăruri, sau ştiri trunchiate şi mai degrabă zvonuri. Nu avem o listă de centre şi nu cred că sunt aceste centre încă formate. Nu ştim cine va vaccina. În acest moment, toată această infrastructură lipseşte cu desăvârşire”, a declarat aceasta.

Ca medic de familie, Adina Popescu are 1.800 de pacienţi. Peste 200 dintre ei o caută încontinuu, pentru că vor să se vaccineze cu prioritate. Nu ştiu cum să procedeze, nu ştiu de unde să îşi ia informaţii despre vaccin sau cine îi imunizează şi nici dr. Adina nu îi poate ajuta, pentru că responsabilii de campanie nu i-au spus nimic.

„Nu mai avem absolul deloc linişte. Ne sună, ne trimit pe whatsapp, ne trimit pe mail, ne trimit pe sms. Oamenii ştiu că trebuie să se vaccineze sau vor să se vaccineze. Ne bucurăm că vor şi noi nu avem informaţii clare”, a spus dr. Adina Popescu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7622271-mediafax-foto-ap-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7622271-mediafax-foto-ap-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Peste câteva ore, porsoanele care vor dori să se vaccineze în această etapă, se vor putea programa pe platforma online pe care au folosit-o şi cadrele medicale în etapa întâi. Teoretic. În practică, lucrurile sunt complicate....