Comitetul Executiv UEFA şi cele 55 de asociaţii membre UEFA au fost informate cu privire la lista candidaţilor pentru alegerile ce vor avea loc cu ocazia celui de al 45-lea Congres UEFA la Montreux, Elveţia, la 20 aprilie 2021. Printre candidaţii la un post de membru în Consiliul FIFA se află şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Conform statutului FIFA, UEFA are rezervate cinci poziţii pentru membri obişnuiţi în Consiliul FIFA, unul din ei trebuind să fie o femeie.

Candidaţii pentru cele patru posturi rezervate UEFA în Consiliul FIFA sunt Răzvan Burleanu (România), Georgios Koumas (Cipru), Peter Peters (Germania) şi Dejan Savicevic (Muntenegru). Pentru rezervat unei persoane de sex feminin s-au înscris Evelina Christillin (Italia) şi Laura McAllister (Ţara Galilor).

Candidatura preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, este o premieră pentru România, de la afilierea FRF la FIFA în 1923 şi până în prezent. Obţinerea mandatului echivalează şi cu poziţia de membru al Comitetului Executiv UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7586012-mediafax-foto-eduard-vinatoru.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7586012-mediafax-foto-eduard-vinatoru-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comitetul Executiv UEFA şi cele 55 de asociaţii membre UEFA au fost informate cu privire la lista candidaţilor pentru alegerile ce vor avea loc cu ocazia celui de al 45-lea Congres UEFA la Montreux, Elveţia, la...