„Asiguraţii, conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligaţia “să respecte cu stricteţe tratamentul şi indicaţiile medicului”.

Conform acestui acrticol de lege, ANUNŢ PUBLIC de acum că TOATE PERSOANELE ÎNSCRISE LA MINE CARE REFUZĂ VACCINAREA ANTI-COVID 19, VOR FI SCOASE DE PE LISTA MEA DE MEDIC DE FAMILIE.

Este de neacceptat să continui colaborarea cu pacienţii care nu cred în recomandările pe care le fac. Persoanele care refuza vaccinarea, dreptul lor, fac dovada că nu au încredere în mine, în ceea ce spun, în ceea ce le recomand să facă. În cei 33 de ani de practică am vaccinat mii de persoane, am făcut zeci de mii de inoculări şi nu am avut reacţii adverse decât foarte puţine şi minore.

Cred în vaccinuri, chiar şi în cele nou apărute sau schimbate în aceşti ani. Vaccinarea a reprezentat pentru mine partea cea mai importanta a activităţii de prevenţie. În toţi aceşti ani am avut o singura persoana care a refuzat vaccinarea celui de-al doilea copil şi i-am cerut să-i ia fişa şi să se mute la alt medic. Ceea ce a şi făcut.”, a postat medicul Cătălin Petrencic.

Conform paginii de Facebook, medicul Cătălin Petrencic este din Piteşti şi trăieşte în comuna Mânăstirea din jud. Călăraşi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/catalin-petrencic.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/catalin-petrencic-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Asiguraţii, conform art 231, alin e), din Legea 95/2006, au obligaţia 'să respecte cu stricteţe tratamentul şi indicaţiile medicului'. Conform acestui acrticol de lege, ANUNŢ PUBLIC de acum că TOATE PERSOANELE ÎNSCRISE LA MINE...