Vânătorii de Munte din Braşov au început un nou an de instrucţie şi, în paralel, participă la un call center pentru vaccinare. Antrenamentele se desfăşoară în munţi, iar centrul pentru informaţii funcţionează în oraşul Braşov.

Imaginea articolului Militarii asigură funcţionarea unui call center pentru vaccinare în Braşov

Militarii asigură funcţionarea unui call center pentru vaccinare în Braşov

Militarii Brigăzii 2 Vânătorii de Munte „Sarmizegetusa” au început un nou an de instrucţie. Antrenamentele se desfăşoară în munţi, pe teren accidentat.

„Vânătorii de Munte continuă să se instruiască în teren muntos-împădurit pentru a-şi îndeplini obiectivele de performanţă. Procesul de instrucţie este dezvoltat în permanenţă astfel încât militarii să implementeze şi standardele şi procedurile NATO, care vor duce la creşterea interoperabilităţii cu armatele celorlalte state”, au anunţat reprezentanţii MApN.

În paralel, vânătorii de munte asigură funcţionarea unui call center deschis de autorităţile braşovene în timpul epidemiei de COVID-19.

„În contextul pandemiei COVID-19, sprijinim în continuare autorităţile publice locale şi Direcţia de Sănătate Publică Braşov, prin asigurarea funcţionării unui call-center în Braşov, asigurat de către militari din cadrul Brigăzii 2 Vânători de Munte şi Şcolii de Aplicaţie a Forţelor pentru Operaţii Speciale. În continuare ne pregătim pentru etapa a II-a de vaccinare”, au precizat reprezentanţii MApN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Vânătorii de Munte din Braşov au început un nou an de instrucţie şi, în paralel, participă la un call center pentru vaccinare. Antrenamentele se desfăşoară în munţi, iar centrul pentru informaţii funcţionează în oraşul Braşov. ...