Casa Albă a anunţat că Donald Trump va marca astăzi respectarea unei promisiuni electorale: zidul neterminat de la graniţa cu Mexic.

 

Între timp, secretarul de stat Mike Pompeo, a criticat blocarea contului de pe Twitter al preşedintelui în exerciţiu: „Cenzură, cultura „woke”, corectitudinea politică, toate duc într-o singură direcţie – autoritarismul, deghizat în dreptate morală. Este similar cu ceea ce vedem la Twitter, Facebook şi Apple şi în prea multe campusuri universitare de astăzi.

 

Democraţii nu renunţă la planul de destituire a lui Donald Trump, iar ancheta se concentrează acum pe acţiunile a doi poliţişti de la Capitoliu care ar fi ajutat mulţimea să intre în clădire.

 

„Nu am nicio dovadă că ar fi existat colaboratori în interior. Avem doi poliţişti de la Capitoliu care îşi fac selfie-uri şi altul care îşi pune pe cap o şapcă MAGA şi umblă printre oameni pe oameni. Nu cunoaştem toate detaliile. Agenţii au fost suspendaţi. Altcineva a fost arestat”, spune reprezentantul democrat Tim Ryan, din Ohio.

 

Forumurile pro-Trump din SUA vorbesc în schimb de organizarea unui marş de 1 milion de oameni care ar trebui să ajungă la Washington pe 20 ianuarie, ziua ceremoniei de învestire a preşedintelui ales, Joe Biden.

 

Marile companii au decis să stopeze donaţiile către republicanii care se opun noului preşedinte ales, iar Deutsche Bank este unul dintre principalii creditori ai lui Donald Trump, care renunţă la colaborarea cu afacerile lui.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0582797612.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0582797612-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Casa Albă a anunţat că Donald Trump va marca astăzi respectarea unei promisiuni electorale: zidul neterminat de la graniţa cu Mexic.   ...