Numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech în ultimele 24 de ore este de 5.993, potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prinaplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV).

Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) este de 108.294.

La nivelul centrelor de vaccinare, în ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 38 reacţii comune şi minore, dintre care 15 reacţii de tip local şi 23 de reacţii generale.

Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, începând din 27 decembrie 2020, este de388 comune şi minore, dintre care 155 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 233 reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie).

Cinci reacţii sunt în curs de investigare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Numărul persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech în ultimele 24 de ore este de 5.993, potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prinaplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor...