După ce a instigat la asaltul asupra Capitoliului, a dat-o ieri la întors. Atacul Capitoliului a devenit „condamnabil”, iar instigatorul – „revoltat de violenţa, nelegiuirea şi haosul creat”. Tipic pentru preşedintele în exerciţiu până pe 20 ianuarie: toată lumea e vinovată, mai puţin propria persoană. În plus, ştie că va fi adus în faţa Justiţiei.

Pledează ipocrit pentru „vindecare şi împăcare”, anunţându-şi decizia de a nu părăsi scena politică – „drumul nostru incredibil este abia la început” (înclin să cred că a folosit pluralul majestăţii, deşi intenţia era de a-şi motiva electoratul). Numai că, în ce-l priveşte, vindecarea nu poate veni decât cu asistenţă medicală de specialitate (psihiatrii nu vorbesc niciodată despre vindecare, ci despre remisie).

Fireşte că Trump trebuie împiedicat să candideze în 2024. Dacă ar fi existat o lege care să oblige prezidenţiabilii la un riguros control medical, autointitulatul geniu stabil n-ar fi ajuns la Casa Albă. Şi doar un control medical l-ar putea achita acum, când sentinţa se apropie. Chiar dacă i-a trecut prin minte ideea de a se… autograţia în avans, înainte de a părăsi Biroul Oval.    

Am scris prea mult despre Trump ca să nu pricep că simptomele democraţiei americane s-au acutizat şi trebuie căutate mai adânc, în spatele figurii acestui circar patologic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/trump-time.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/trump-time-300x300.jpgrootstireaUncategorised
După ce a instigat la asaltul asupra Capitoliului, a dat-o ieri la întors. Atacul Capitoliului a devenit „condamnabil', iar instigatorul - „revoltat de violenţa, nelegiuirea şi haosul creat'. Tipic pentru preşedintele în exerciţiu până pe 20...