Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, marţi, pentru asanarea muniţiei neexplodate, descoperite în Cimitirul Municipal „Rulikowski”, din Oradea.

Pompierii militari au găsit la cimitir o bombă de artilerie, de calibru 60 de milimetri, în stare de funcţionare, provenită din cel de-al Doilea Război Mondial.

Muniţia, descoperită de un angajat în timp ce săpa o groapă de înhumare, a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă de către specialiştii pirotehnicieni ai ISU Bihor şi va fi distrusă ulterior prin explozie controlată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor reaminteşte persoanelor care descoperă muniţii neexplodate să nu le atingă, iar când fac diferite activităţi şi depistează muniţii să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă şi să anunţe de urgenţă, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgenţă profesioniste.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/cemetery-91553-1920.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/cemetery-91553-1920-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Echipajul pirotehnic al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor a fost solicitat, marţi, pentru asanarea muniţiei neexplodate, descoperite în Cimitirul Municipal „Rulikowski', din Oradea. Pompierii militari au găsit la...