Salvamont România a lansat o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor în zonele de munte, în care căreia vor fi distribuiţi la nivel naţional 150.000 de fluturaşi cu sfaturi utile.

„Câteva sfaturi utile pe munte vă sunt oferite printr-o campanie naţională iniţiată de Salvamont România, campanie prin care încercăm să prevenim accidentele montane, să reducem numărul de accidente şi să popularizăm sistemul de alarmare şi măsurile ce trebuie întreprinse în cazul producerii unui eveniment montan”, au transmis sâmbătă salvamontiştii.

Potrivit acestora, cu sprijinul susţinătorilor Salvamont Romania, prieteni, sponsori, donatori de 2%, s-a reuşit reeditarea a 150.000 de fluturaşi, care au fost distribuiţi în toată ţara şi care vor fi oferiţi gratuit la casele de vânzare a biletelor pentru mijloacele de transport pe cablu, la centrele de inchiriere a echipamentului de schi, la recepţiile structurilor de primire turistică, în punctele de informaţii turistice din bazele şi posturile Salvamont sau direct de către membrii echipelor Salvamont din toată ţara.

„Pliaţi Salvamont şi va avea mărimea unei cărţi de vizită, păstraţi-l la îndemână, pentru că poate salva o viaţă, a unui necunoscut, a unei persoane apropiate sau, poate, chiar pe a Dumneavoastră”, au transmis salvamontiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/5111632-mediafax-foto-thomas-dan.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/5111632-mediafax-foto-thomas-dan-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Salvamont România a lansat o campanie de informare pentru prevenirea accidentelor în zonele de munte, în care căreia vor fi distribuiţi la nivel naţional 150.000 de fluturaşi cu sfaturi utile. „Câteva sfaturi utile pe...