Potrivit procedurilor CNCAV aduse la cunoştinţa DSP-urilor şi, ulterior, centrelor de vaccinare, fiecare spital în interiorul căruia se află organizat un astfel de centru îşi stabileşte necesarul de vaccinuri pentru trei zile, în baza programărilor.

DSP-urile centralizează necesarul de vaccinuri din toate centrele de vaccinare arondate şi îl transmit, până în ora 13
a zilei anterioare vaccinării propriu-zise, către Centrul regional de stocare la care sunt arondate.

Centrul regional de stocare pregăteşte, în vederea distribuirii, cantitatea de vaccinuri necesară, potrivit solicitărilor/ programărilor primite şi le distribuie, în consecinţă, către DSP-uri, respectiv centrele de vaccinare.

Fiecare centru de vaccinare are câte un coordonator care are în atribuţii asigurarea bunei funcţionări a centrului, respectarea procedurilor în vigoare, inclusiv managementul fluxului de programări şi de alimentare cu vaccinuri, conform necesarului.

„Precizăm că, din punctul de vedere al CNCAV, o eventuală amânare, fără motive medicale, a persoanelor care s-au programat, deci care şi-au exprimat clar intenţia de vaccinare şi au făcut un efort considerabil în acest sens, reprezintă o abordare care necesită remediere imediată, potrivit atribuţiilor şi responsabilităţilor fiecărei instituţii implicate”, transmite Comitetul Naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0573160796-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/profimedia-0573160796-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Potrivit procedurilor CNCAV aduse la cunoştinţa DSP-urilor şi, ulterior, centrelor de vaccinare, fiecare spital în interiorul căruia se află organizat un astfel de centru îşi stabileşte necesarul de vaccinuri pentru trei zile, în baza programărilor. ...