Carantină prelungită cu 7 zile în Popeşti-Leordeni, Otopeni, Dobroieşti şi Corbeanca

Potrivit Prefecturii Ilfov, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a semnat ordinele pentru prelungirea carantinei în oraşele Popeşti-Leordeni şi Otopeni, precum şi în comunele Dobreşti şi Corbeanca.

Decizia a fost luată după ce în oraşul Popeşti-Leordeni rata de incidenţă a cazurilor de Covid-19 a fost de 5,78 la mia de locuitori, în oraşul Otopeni de 5,73, în comuna Dobreşti de 5,79, iar în Cobeanca incindenţa a fost de 6,24 la mia de locuitori.

Carantina a fost prelungită cu 7 zile, începând de sâmbără de la ora 22.00.

Carantină prelungită cu 7 zile în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din Ilfov

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis ordinele de prelungire a carantinei în oraşul Bragadiru şi în comuna Chiajna din judeţul Ilfov.

Decizia a fost luată după ce în Bragadiru incindenţa cazurilor de Covid-19 este de 6,85 la mai de locuitori, iar în Chiajna de 5,26.

Măsura prelungirii intră în vigoare vineri, la ora 22.00.

Decizia de instituire a carantinei în cele două localităţi a fost luată în noiembrie şi a fost prelungită.

Carantina va fi ridicată sâmbătă în comuna Mogoşoaia din Ilfov

Decizia de ridicare a carantinei, înaintată de DSP Ilfov Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile, a fost avizată, informează Prefectura Ilfov.

Astfel, măsurile de carantină vor fi ridicate începând de sâmbătă, de la ora 22.00.

Localitatea Mogoşoaia este în carantină din luna noiembrie, iar măsuri specifice au fost prelungite periodic de mai multe ori până acum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7607501-mediafax-foto-alex-nicodim.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2021/01/7607501-mediafax-foto-alex-nicodim-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Carantină prelungită cu 7 zile în Popeşti-Leordeni, Otopeni, Dobroieşti şi Corbeanca Potrivit Prefecturii Ilfov, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a semnat ordinele pentru prelungirea carantinei în oraşele Popeşti-Leordeni şi Otopeni, precum şi în...