Începe numărătoarea inversă până ce oamenii de pe întreg Globul pământesc vor putea spune, rând pe rând, La mulţi ani, 2021!

După un 2020 provocator, care a schimbat multe în stilul de viaţă şi comportamentul tuturor, bucuria de a sărbători un nou început a rămas la fel de proaspătă. Speranţa într-un viitor mai bun, mai blând cu oamenii şi cu planurile lor, ne îndeamnă însă ca la trecerea dintre ani să respectăm în continuare măsurile propuse de autorităţi. Astfel, de Revelion 2020 se va petrece cu precauţie, privind focurile de artificii de acasă sau dintr-un alt loc sigur. 

Primii care vor lăsa în urmă anul pandemiei de coronavirus sunt locuitorii din Samoa şi Insula Crăciunului, joi, la 12:00, ora României, fiind urmaţi 15 minute mai târziu de Insulele Chatham din Noua Zeelandă. Restul teritoriilor neo-zeelandeze vor striga „La mulţi ani! Un an nou fericit!” la ora 13:00, pentru ca apoi ecoul urărilor să se audă în Rusia, Australia, Japonia, Coreea de Sud, China, Filipine, Indonezia, Thailanda, India şi restul Asiei.

În Europa, Moscova va fi prima capitală care sărbătoreşte Revelionul, la 23:00, ora României. Până vineri, la ora 14:00, întreaga Planetă va avea pe perete noul calendar, al anului 2021.

Vă invităm să urmăriţi pe Mediafax.ro cum petrec ţările, la finalul unui an care a schimbat radical lumea. Între timp, iată câteva sfaturi pentru ca noaptea dintre ani să fie una…de neuitat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/profimedia-0579013587.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/profimedia-0579013587-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Începe numărătoarea inversă până ce oamenii de pe întreg Globul pământesc vor putea spune, rând pe rând, La mulţi ani, 2021! După un 2020 provocator, care a schimbat multe în stilul de viaţă şi...