Campania de vaccinare a angajaţilor Spitalului Clinic de Boli Infecţioase (SCBI) din Cluj-Napoca s-a încheiat, a anunţat miercuri prefectul judeţul Cluj, Mircea Abrudean.

Imaginea articolului Campania de vaccinare s-a încheiat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj:

Campania de vaccinare s-a încheiat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj: “375 doze administrate în total, fără pierderi”

„Am încheiat campania de vaccinare la SCBI, 375 doze administrate în total, fără pierderi”, a transmis prefectul.

Campania de vaccinare la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase a început duminică. Au fost amenajate două puncte de vaccinare situate la parterul unităţii medicale, în compartimentul de spitalizare de zi, având la dispoziţie spaţii de aşteptare ante şi post-vaccinare, 2 săli de triaj şi un salon pentru urgenţe.

Spitalul a primit 375 de doze de vaccin anti-Covid.

Prefectul judeţului Cluj anunţa luni că a existat un caz de manifestare alergică uşoară de tip urticarian la nivelul capului, care a remis rapid sub terapia specifică antialergică. „Este vorba de o asistentă medicală, care se ştia cu alergii, dar nu avea contraindicaţii la vaccinare”, spunea atunci Mircea Abrudean.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
Campania de vaccinare a angajaţilor Spitalului Clinic de Boli Infecţioase (SCBI) din Cluj-Napoca s-a încheiat, a anunţat miercuri prefectul judeţul Cluj, Mircea Abrudean. ...