Thunberg a fost întrebată dacă impactul pandemiei asupra modului în care oamenii privesc ştiinţă va avea un efect asupra problemelor climatice.

„Cu siguranţă ar putea avea. Cred că această pandemie a arătat că depindem de de ştiinţă şi că nu o putem rezolva problemele fără ştiinţă ”, a spus Thunberg.

„Dar, pare, că ascultăm doar anumite tipuri de oameni de ştiinţă şi, de exemplu, nu ascultăm oamenii de ştiinţă din domeniul climatului, nu ascultăm oamenii de ştiinţă care lucrează asupra biodiversităţii şi asta, desigur, trebuie să se schimbe. ”

Greta Thunberg şi-a exprimat scepticismul atunci când a fost întrebat cu privire la angajamentele naţiunilor de a reduce emisiile de carbon, cum ar fi China, care s-a angajat să atingă zero net până în 2060.

“Ar fi foarte frumos dacă ar însemna de fapt ceva”, a spus Thunberg. „Nu putem continua să vorbim despre date şi promisiuni viitoare, ipotetice, vagi, îndepărtate. Trebuie să facem lucrurile acum. Şi, de asemenea, net zero … aceasta este o lacună foarte mare, puteţi încadra mult în cuvântul „net”. ”

Thunberg a declarat că alegerea lui Joe Biden ca preşedinte SUA, care s-a angajat să se alăture acordului climatic de la Paris în prima zi a preşedinţiei sale, a trimis un semnal că bun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/profimedia-0472691412.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/profimedia-0472691412-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Thunberg a fost întrebată dacă impactul pandemiei asupra modului în care oamenii privesc ştiinţă va avea un efect asupra problemelor climatice. „Cu siguranţă ar putea avea. Cred că această pandemie a arătat că depindem...