Restricţiile nu pot fi aplicate pentru că poliţistul nu are nicio autoritate în casele oamenilor, dar îi poate sancţiona pe cei care dau muzica mai tare. Atunci sunt toate şansele să descopere că în locuinţă are loc o petrecere, interzisă de altfel în perioada aceasta.

 

Respectarea restricţiilor de Revelion în privinţa reuniunilor de familie nu poate fi verificată, pentru ca Poliţia nu poate afla câte persoane sunt într-o locuinţă. De asemenea, nici nu este specificat în lege câte persoane formează, de fapt, o reuniune. 

 

Cel mult, românii pot fi amendaţi pentru tulburarea liniştii publice, dacă muzica răsună prea tare. Mai departe, poliţiştii pot descoperi şi dacă restricţiile antiepidemice sunt încălcate.

 

Poliţiştii recunosc faptul că este o lacună legislativă, pentru că legea nu oferă pârghiile necesare pentru a vedea modul în care este respectată interdicţia. Agenţii nu pot pătrunde în locuinţa unei persoane fizice în situaţia în care nu e semnalată săvârşirea unei infracţiuni.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7421162-mediafax-foto-andreea-alexandru-2-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Restricţiile nu pot fi aplicate pentru că poliţistul nu are nicio autoritate în casele oamenilor, dar îi poate sancţiona pe cei care dau muzica mai tare. Atunci sunt toate şansele să descopere că în locuinţă are...