Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk., Sergei Palkin, care a declarat asta într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Shakhtior Donetsk.

Într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Şahtior preşedintele grupării ucrainiene, Sergei Palkin, a declarat, printre altele, că 2020 a fost anul în care a fost dezamăgit de Mircea Lucescu, relatează football.ua.

„A fost un an de dezamăgiri şi în relaţiile umane. Mă refer mai ales la Lucescu, la decizia sa de a antrena principalul nostru concurent”, a spus Sergei Palkin.

Mircea Lucescu a acceptat în vară oferta de a antrena pe Dinamo Kiev, adversarul tradiţional al „minerilor” din Şahtior Doneţk.

La vremea aceea decizia a fost contestată de fanii ambelor echipe, cei de la Şahtior renunţând chiar la dezvelirea unui bust care îl omagia pe antrenorul român, amplasat în apropierea stadionului.

Palkin face referire în interviu la dezamăgirile anului 2020, printre acestea numărându-se şi moartea fostului fotbalist Sergey Atelkin, dar şi problemele provocate de pandemia de coronavirus.

În acest conext, al dezamăgirilor, Palkin a menţionat-o şi pe cea provocată de decizia lui Mircea Lucescu de a antrena rivalul de o viaţă a lui Sahtior, după ce a realizat rezultate istorice în fruntea clubului din Don.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7596755-ap-mediafax-foto-ap.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/12/7596755-ap-mediafax-foto-ap-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Mircea Lucescu este considerat „dezamăgirea anului” de preşedintele lui Şahtior Doneţk., Sergei Palkin, care a declarat asta într-un interviu publicat pe canalul TV al clubului Shakhtior Donetsk. Într-un interviu publicat pe canalul TV...