Victima, identificată doar cu prenumele său Michel, se întorcea sâmbătă seara la studioul său de muzică din arondismentul 17 din Paris, când poliţia a observat că nu purta mască. Trei ofiţeri, doi în uniformă şi unul în civil, ar fi sărit din maşină şi l-au împins pe Michel prin uşa din faţă a proprietăţii sale.

 

„Înainte să aud un cuvânt, am simţit o mână care mă împingea sau mă trăgea. Nu ştiam ce se întâmplă. Strigam după ajutor ”, a spus Michel, directorul Black Gold Corp Studios, pentru site-ul de ştiri Loopsider.

 

Filmul arată poliţiştii lovindu-l cu pumnii, picioarele şi cu un baston. Pe lângă loviturile fizice, Michel a spus că a fost supus unor insulte rasiste.

 

„Am auzit, ci**ă murdară. Am auzit-o de mai multe ori”, a spus el.

 

După ce a chemat în ajutor colegi de la un etaj inferior Michel şi ceilalţi au reuşit să-i împingă pe cei trei ofiţeri pe uşa din faţă.

 

Poliţiştii au spart apoi o fereastră şi a aruncat o canistră cu gaze lacrimogene în interiorul proprietăţii. După care au cerut întăriri.

 

Odată scoşi afară, poliţiştii au continuat să-l bată pe Michel şi pe ceilalţi.

 

„Dintr-o dată cineva a strigat:„ cameră, cameră ”. Era cineva care filma de la o fereastră. De îndată ce poliţiştii au auzit acest lucru, au încetat să ne mai lovească ”, a spus una dintre victime.

 

Michel a fost dus la secţia de poliţie din apropiere şi acuzat că a insultat poliţia şi a încercat să apuce una dintre armele lor.

 

Necunoscută ofiţerilor, totuşi, o cameră din interiorul studioului producătorului a surprins acţiunile ofiţerilor. Michel a fost reţinut timp de 48 de ore, apoi eliberat fără acuzaţie. Cei trei ofiţeri sunt acum cercetaţi pentru acuzaţii de „violenţă” şi „ declaraţii false”.

 

 

Joi, ministrul de interne, Gérald Darmanin, a scris pe Twitter că se desfăşoară o anchetă internă şi că acesta i-a cerut şefului poliţiei din Paris să îi suspende pe ofiţerii în cauză.

 

Anne Hidalgo, primarul Parisului, a scris pe Twitter: „Adânc şocat de acest act intolerabil. Toate consecinţele trebuie extrase din aceste fapte excepţional de grave. Domia legii nu este negociabil[. Tot sprijinul meu pentru Michel.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/profimedia-0571501821.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/profimedia-0571501821-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Victima, identificată doar cu prenumele său Michel, se întorcea sâmbătă seara la studioul său de muzică din arondismentul 17 din Paris, când poliţia a observat că nu purta mască. Trei ofiţeri, doi în uniformă şi unul...