Imaginea articolului  Doza zilnică de optimism. Cum te poate ajuta aplicaţia Virtues Cards

Doza zilnică de optimism. Cum te poate ajuta aplicaţia Virtues Cards

Într-o perioadă în care trebuie să stai în casă mai mult ca niciodată e important să-ţi antrenezi mintea. Cu asta te poate ajuta o aplicaţie pe telefon.

Pentru prima dată în vieţile noastre trebuie să stăm separaţi unul de celălalt. Studiile au arătat că numărul celor afectaţi din punct de vedere psihic de izolare este într-o continuă creştere.

De aceea e important să îţi antrenezi mintea. Iar o aplicaţie de pe telefon are fix acest scop. Colegul Sebastian Ujică şi-a instalat-o şi îţi spune cum funcţionează.

 

Aplicaţia este împărţită pe categorii. Fiecare virtute: rezistenţă, reflectare, educaţie, familie şi caracter are diferite cărţi inspiraţionale. Poţi alege în fiecare săptămână o virtute pe care să o antrenezi. De exemplu, alegi generozitate şi îţi propui ca săptămâna aceasta să fii mai generos decât ai fost săptămâna trecută. Aplicaţia te ajută în acest scop .

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2019/06/pixel-1.pngrootstireaUncategorised
...