„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că realitatea e simplă: „Tu eşti de 6 ani preşedintele României! 6 ani, Iohannis! Ai avut guvernele tale cu care ai făcut… nimic! Ce reforme ai făcut tu, Iohannis?! Unde e România educată, propagandistule?! În şcolile închise??!”.

„Dai vina fără ruşine pe autorităţile locale . Uita-te pe hartă, Iohannis! Zonele roşii, carantinate, sunt preponderent în judeţele conduse de baronii galbeni, Iohannis?! Câte zile au trebuit să treacă, Iohannis, ca să se carantineze Sibiul?! Acolo au murit şi mor oameni pentru că autorităţile tremura de frica ”şefului” de la Cotroceni! Nu ţi-e ruşine?! Ce se întâmplă la Sibiu este expresia fidelă a propriului tău eşec, Iohannis! Cine a pus Iohannis toţi cioclii, coafezele şi chelnerii cu şcoala vieţii la conducerea spitalelor?! Cine a vrut, Iohannis, la începutul anului să privatizeze sănătatea?! Guvernul tău!!Au murit oameni, Iohannis, în aşteptarea unui pat la ATI în timp ce tu şi guvernul tău de incompetenţi minţiţi în fiecare zi că măriţi capacitatea! Fals! Tot autorităţile locale au făcut asta, nu voi! Voi nu le-aţi dat un leu, în schimb îi arătaţi, cu nesimţire, cu degetul! Iohannis, lasă alegerile! Le vei pierde! Eşti de 6 ani preşedintele României şi n-ai făcut nimic”, conchide social-democratul.

 

Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul MORŢII! Eşti un politruc de cea mai joasă…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 17 noiembrie 2020

 

Preşedintele Klaus Iohannis transmis, marţi seara, că este alături de familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamţ şi acuză PSD că este vinovat de ceea ce s-a întâmplat la ATI, pentru că autorităţile locale nu au colaborat cu Guvernul.

„Există şi un vinovat moral: cel care a blocat guvernul lună de lună în parlament şi a cerut oamenilor să nu respectă regulile în plină pandemie, cu efecte dramatice asupra sănătăţii cetăţenilor noştri. În acelaşi spirit al blocării eforturilor de stopare a pandemiei, autorităţile locale pesediste – este un adevăr pe care trebuie să spunem – au aplicat după ureche măsurile de la centru în spirit electoral”, a spus Klaus Iohannis.

Preşedintele spune că la Piatra Neamţ „baronii roşii” au schimbat directorii de spitale „de capul lor”, refuzând să colaboreze cu Direcţia de Sănătate Publică sau cu specialiştii Ministerului Sănătăţii.

„Autorităţile locale pesediste pun permanent piedici deciziilor guvernamentale, nu aloca resurse suficiente, nu aplică standarde ridicate şi preferă improvizaţii care, în cele din urmă, în mod tragic, fac victime”, a mai spus Iohannis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7585837-mediafax-foto-alexandru-dobre-3.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7585837-mediafax-foto-alexandru-dobre-3-300x300.jpgrootstireaUncategorised
„Iohannis, te caţeri pe cadavre fără ruşine pentru a ţine la putere guvernul morţii! Eşti un politruc de cea mai joasă speţă! Un jalnic mestecător de lozinci al PNL”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu. ...