Reprezentanţii companiei au anunţat, printr-un comunicat remis marţi presei, că au sesizat poliţia pentru infracţiuni de înşelăciune, fals şi uz de fals.

„Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale CEZ Vânzare a identificat o fraudă online ca urmare a unei înşelăciuni informatice transmisă clienţilor CEZ, prin care aceştia au fost îndrumaţi să achite plata facturilor într-un alt cont decât cel menţionat în facturi/contracte. În acest sens, echipa juridică CEZ Vânzare a semnalat situaţia organelor competente, fiind vorba de infracţiunile de înşelăciune şi fals şi uz de fals. Totodată, departamentele din cadrul companiei au iniţiat procedura de cercetare internă pentru evaluarea completă a situaţiei”, se arată în comunicat.

Compania precizează că toate modalităţile de plată pe care le au la dispoziţie clienţii sunt sunt prezentate pe site-ul firmei sau pe factura în format fizic.

Furnizorul le recomandă clienţilor să fie precauţi în faţa unor eventuale fraude online de tip phishing şi să apeleze cu încredere datele de contact online pentru a verifica orice situaţie suspectă.

Compania le reaminteşte clienţilor să verifice cu atenţie adresa de e-mail a expeditorului, să evite deschiderea ataşamentelor dacă nu sunt siguri de conţinutul acestora şi să evite introducerea datelor cu caracter personal sau efectuarea plăţilor în pagini nesecurizate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/3001436-publimedia-shutterstock.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/3001436-publimedia-shutterstock-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Reprezentanţii companiei au anunţat, printr-un comunicat remis marţi presei, că au sesizat poliţia pentru infracţiuni de înşelăciune, fals şi uz de fals. „Furnizorul de energie electrică şi gaze naturale CEZ Vânzare a identificat o...