METEO. Vremea în România – Săptămâna 16 – 23 noiembrie

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în nord-vest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice şi la munte.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 23 – 30 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 7 – 14 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

 

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7601973-mediafax-foto-andreea-alexandru-1.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/11/7601973-mediafax-foto-andreea-alexandru-1-300x300.jpgrootstireaUncategorised
METEO. Vremea în România - Săptămâna 16 – 23 noiembrie Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în nord-vest. Regimul pluviometric...