Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a adoptat vineri o nouă hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru diminuarea impactului infectării cu SARS-CoV-2, a anunţat Prefectura.

Astfel, purtarea măştii de protecţie astfel încât să acopere nasul şi gura este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de cinci ani, în toate spaţiile publice deschise aflate pe o rază de 100 metri în jurul perimetrului exterior al unităţilor de învăţământ, de luni până vineri, în intervalul orar 07.45 – 20.00.

Pentru a preveni apariţia unor noi focare de SARS CoV-2, în hotărârea adoptată vineri se prevede ca în spitalele din judeţul Hunedoara, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi în centrele rezidenţiale pentru îngrijire, angajaţii care se întorc din concedii de odihnă, învoire sau recuperare vor fi testaţi RT-PCR înainte de a se prezenta la locul de muncă.

O altă măsură prevăzută în document se referă la intensificarea activităţilor de control în pieţe, târguri şi mijloace de transport în comun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/7592398-mediafax-foto-alexandru-dobre.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2020/10/7592398-mediafax-foto-alexandru-dobre-300x300.jpgrootstireaUncategorised
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a adoptat vineri o nouă hotărâre privind stabilirea unor măsuri pentru diminuarea impactului infectării cu SARS-CoV-2, a anunţat Prefectura. Astfel, purtarea măştii de protecţie astfel încât să...